LG X power/style/max/mach, τα νέα smartphones της σειράς X με μοναδικές ιδιότητες [Video]

LG-X-mach-X-power

Η LG προσθέτει τέσσερα νέα μοντέλα στην σειρά X, μετά τα X Cam και X Screen που γνωρίσαμε νωρίτερα μέσα στο 2015, όλα με mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά και το καθένα με μια μοναδική ιδιότητα που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Το LG X power απευθύνεται σε αυτούς που καταναλώνουν πολύ γρήγορα τη μπαταρία του smartphone τους. Γι' αυτό, η LG τοποθέτησε πολύ μεγάλη μπαταρία 4100mAh και μάλιστα χωρίς να θυσιάσει το design (πάχος μόλις 7.9mm), ενώ η τεχνολογία PE+ εγγυάται ταχύτατη φόρτιση. Διαθέτει οθόνη 5.3'' HD, επεξεργαστή quad-core 1.3GHz, 2GB RAM και κάμερες 13MP (πίσω), 5MP (μπροστά)

Το LG X style ξεχωρίζει για την εκλεπτυσμένη κατασκευή με υπέρλεπτο σασί και στρογγυλεμένες γωνίες για πιο άνετο κράτημα, ενώ το LG X max διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη απ' όλα, χωρίς να αναφέρεται πόσο μεγάλη είναι μέχρι στιγμής.

Τέλος, στο LG X mach το βάρος έπεσε στην ταχύτητα, αφού διαθέτει κεραία 4G LTE Cat 9 3CA (450Mbps), οθόνη ανάλυσης QHD IPS Quantum, επεξεργαστή 1.8GHz και αισθητήρα κάμερας με pixels μεγέθους 1.55μm.

Αναμένουμε σύντομα ενημέρωση για τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους, καθώς επίσης ημερομηνίες κυκλοφορίας και τιμές.

Loading