LIFX, η πιο έξυπνη λάμπα που είδατε ποτέ [Video]

Ένα νέο επαναστατικό προϊόν έκανε μόλις την εμφάνιση του στο Kickstarter με την ονομασία LIFX. Πρόκειται για μία έξυπνη λάμπα υψηλής ενεργειακής απόδοσης (διάρκειας 25 χρόνων) την οποία μπορείτε να ρυθμίζετε εξολοκλήρου από το smartphone σας.

Αφού αντικαταστήσετε τις παραδοσιακές λάμπες σας με τις λάμπες LIFX, κατεβάζετε την ομώνυμη εφαρμογή από το App Store ή το Google Play (για iPhone και Android αντίστοιχα) και αποκτάτε τον έλεγχο στα χέρια σας.

Από το κινητό σας τηλέφωνο μπορείτε να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα για καθεμία ξεχωριστά, να επιλέγετε χρώμα ανάλογα με τη διάθεσή σας, να ανοίγετε και να σβήνετε τα φώτα αυτομάτως όταν μπαίνετε ή βγαίνετε από το σπίτι ή να τα ρυθμίζετε να αναβοσβήνουν ακολουθώντας το ρυθμό της μουσικής σας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν όσες λάμπες LIFX θέλουν από εδώ με την τιμή τους να ξεκινά από τα $69. Να σημειώσουμε ότι το project έχει ξεπεράσει ήδη κατά πολύ το στόχο των $100.000 ($241.179) και απομένουν άλλες 58 ημέρες. Δείτε και το σχετικό video:

Loading