Little Nightmares III: Ανακοινώθηκε επίσημα, έρχεται το 2024

Η Bandai Namco ανακοίνωσε επίσημα το Little Nightmares III στο πλαίσιο της Gamescom 2023, το οποίο σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο επεισόδια αναπτύσσεται από την Supermassive Games (Dark Pictures) και όχι από την Tarsier, ενώ θα είναι playable είτε ως single player με AI-controlled τον δεύτερο παίκτη, είτε με κάποιον φίλο σε online co-op mode.

Στο Little Nightmares III πρωταγωνιστούν οι Low και Alone, οι οποίοι είναι παγιδευμένοι στο Spiral, μια συστάδα περίεργων τοποθεσιών εκ των οποίων η μία είναι η αμμώδης Necropolis. Οι δημιουργοί τονίζουν πως δεν χρειάζεται να έχεις παίξει τα προηγούμενα επεισόδια για να ασχοληθείς με το καινούργιο, αλλά προφανώς όσοι έχουν την εμπειρία θα εντοπίσουν διάφορες αναφορές στο παρελθόν της σειράς.

Οι δύο ήρωες ξεκινούν το ταξίδι τους μέσα σε μια αμμοθύελλα προτού βρουν καταφύγιο σε κάποια ερείπια. Ο κόσμος είναι χτισμένος έτσι ώστε να νιώθεις μονίμως πως είσαι ευάλωτος, κρύβει διαρκώς παγίδες και γρίφους που πρέπει να καλείσαι να λύσεις συνεργατικά με το AI ή τον συμπαίκτη σου, ενώ κατά διαστήματα δέχεσαι επίθεση από έναν αόρατο εχθρό που «κοπανά» με τις γροθιές του το περιβάλλον σου.

Το Little Nightmares III αναμένεται το 2024, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Loading