Logitech Revue: Επίσημη παρουσίαση του πρώτου Google TV box!

Η Logitech παρουσίασε πριν από λίγο το Logitech Revue Google TV box και ανακοίνωσε μάλιστα ότι είναι διαθέσιμο για προκράτηση με $299 στις ΗΠΑ. Φυσικά, η εταιρία προνόησε για τον εξοπλισμό του με ένα σωρό από φορητά παρελκόμενα. Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του:

Το πληκτρολόγιο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Google για την καλύτερη δυνατή συμβατότητα με τις υπηρεσίες του Google TV. Είναι εξαιρετικά λεπτό και διαθέτει touchpad, d-pad και πλήρη κουμπιά QWERTY. Ακόμη, συνοδεύεται από ένα full QWERTY mini-controller που παρέχει τις ίδιες λειτουργίες με το πλήρες πληκτρολόγιο, και χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία Harmony με τα υπόλοιπα παρελκόμενα της σειράς.

Σε συνδυασμό με την εφαρμογή Vid HD Google TV, μία ξεχωριστή κάμερα και ένα μικρόφωνο, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης video κλήσεων απευθείας από το σαλόνι του. Οι εισερχόμενες video κλήσεις εμφανίζονται σε δύο διαφορετικές περιοχές, επάνω στην κάμερα (για ειδοποίηση ακόμα και όταν η τηλεόραση είναι κλειστή), αλλά και στην εφαρμογή Vid HD. Στην επίδειξη που έγινε χρησιμοποιήθηκε κάμερα με φακό Carl Zeiss, διπλό μικρόφωνο, ενσωματωμένη αυτόματη εσίαση και βελτιστοποιημένη για λήψη σε χαμηλό φωτισμό.

Η Logitech δημιούργησε και μια σχετική εφαρμογή για iPhone και συσκευές Android, δίνοντας έτσι μία τρίτη επιλογή για το χειρισμό του Revue. Επιπλέον, όλα τα προγράμματα θα μπορούν να αποσταλλούν σε PC ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή DLNA και υποστηρίζει τα σημαντικότερα video και audio codecs (MP3, AAC, JPEG, MKV κλπ).

Το Logitech Revue περιλαμβάνει:

  • Έξοδος HDMI 1.3 με δυνατότητες 1080p /60fps
  • 2 θύρες USB
  • 802.11a/b/g/n WiFi
  • Ethernet
  • DLNA
  • Υποστήριξη του Logitech Harmony
  • Έξοδος ήχου SPDIF

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της Logitech!

Loading