MagnetU, το gadget που βοηθά τις διαπροσωπικές σχέσεις! [Video]

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η καθημερινή ενασχόληση με τους υπολογιστές και τα κοινωνικά δίκτυα, μπορεί να μείωσε τις αποστάσεις και φαινομενικά έχει φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά, ωστόσο, συνηθίζεται να λέγεται ότι έχει σκοτώσει τις διαπροσωπικές σχέσεις.

MagnetU

Δεν είναι λίγοι αυτοί που νιώθουν μοναξιά, παρά τους εκατοντάδες εικονικούς φίλους, αλλά το χειρότερο είναι ότι έχουν χάσει τη διάθεση ή έχουν ξεχάσει πως είναι να γνωρίζεις κάποιον από την αρχή, με μια ματιά, με το ένστικτο και με τη γλώσσα του σώματος. Η τεχνολογία έχει την απάντηση και σε αυτή την περίπτωση, και ονομάζεται MagnetU!

Πρόκειται για μια μικροσκοπική συσκευή, που περιλαμβάνει πληροφορίες για το προσωπικό προφίλ του χρήστη (ενδιαφέροντα, δραστηριότητες κλπ.), την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει σε οποιοδήποτε τοποθεσία έτσι ώστε να βρει αντίστοιχα ανοικτά MagnetU άλλων παρευρισκόμενων. Σε περίπτωση που τα προφίλ ταιριάζουν, αμφότερες οι συσκευές ενημερώνουν με μήνυμα τους κατόχους τους για το επίπεδο συμβατότητας.

Φυσικά, ο κάτοχος της συσκευής μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προφίλ πληροφοριών, ανάλογα με την περίσταση ή το μέρος όπου βρίσκεται (π.χ. επαγγελματικό προφίλ, κοινωνικό προφίλ κλπ.).

Η ψηφιακή "προξενήτρα" MagnetU θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012 σε τιμή $24.

[πηγή Mashable]
Loading