20χρονος κρέμασε σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook την 11 μηνών κόρη του...

Δεν πέρασαν ούτε 10 ημέρες από τον φόνο που διέπραξε και μετέδωσε ζωντανά μέσω του Facebook ο Steve Stevens (πλέον νεκρός και αυτός), με τη Facebook να παραδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα με τον έλεγχο των Live Videos και ότι θα εντείνει τις προσπάθειες για να αποφευχθούν τέτοιου είδους ζωντανές εκπομπές μέσω του κοινωνικού δικτύου. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι, καθώς τώρα μαθαίνουμε ακόμα μία σοκαριστική περίπτωση από την Ταϊλάνδη.

Ένας (--βάλτε ό,τι χαρακτηρισμό θέλετε--) 20χρονος ονόματι Wuttisan Wongtalay κρέμασε (!!!) σε ζωντανή μετάδοση την μόλις 11 μηνών κόρη του σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Phuket και τα δύο videos έμειναν στο Facebook για περισσότερες από 24 ώρες χωρίς να κατέβουν, μετρώντας περισσότερα από 100.000 views το καθένα. Στη συνέχεια, ο δράστης αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας της Ταϊλάνδης, Kissana Phathanacharoen, ο δράστης πιθανότατα επηρεάστηκε από το πρόσφατο Live Video του Stevens για να προβεί στη ζωντανή μετάδοση του φόνου και εκφράζει την ανησυχία του ότι θα ξεπηδήσουν σταδιακά πολλοί αντιγραφείς της "μεθόδου" σε όλο τον κόσμο.

O tempora o mores (και μη χειρότερα...), αλλά θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ σύντομα προτού επεκταθεί η "μόδα" και στις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουν τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης στον καθένα.

[via]

Loading