Ο Mark Zuckerberg είναι το Πρόσωπο της Χρονιάς για το περιοδικό TIME!

Το έγκριτο περιοδικό TIME ανακοίνωσε ότι ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής του Facebook, είναι το Πρόσωπο της Χρονιάς (Person of the Year)!

Η αλήθεια είναι ότι το 2010 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά τόσο για το Facebook, όσο και για τον ίδιο. Η εξήγηση του TIME αναφέρει:

"Επειδή έφερε σε επαφή περισσότερους από μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους, επειδή δημιούργησε ένα νέο σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών, και επειδή άλλαξε τη ζωή μας, ο Mark Elliot Zuckerberg είναι το Πρόσωπο της Χρονιάς για το TIME"

Δε μπορούμε να διαφωνήσουμε, αφού το Facebook εδραιώθηκε πλέον ως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο με περισσότερους από 500 εκατομμύρια χρήστες, αλλά ταυτόχρονα είναι και μία από τις κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας και του Ίντερνετ.

Σε ό,τι αφορά τον ίδιο, είναι ένας από τους νεαρότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο, είδε τη ζωή του να γίνεται ταινία (The Social Network - υποψήφια για 6 Χρυσές Σφαίρες) και πρόσφατα ανακοίνωσε (ως άλλος Bill Gates) ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Βέβαια, είμαστε σίγουροι ότι πολλοί θα προτιμούσατε να είχε κερδίσει σε αυτή την άτυπη μονομαχία ο Julian Assange, ιδρυτής του WikiLeaks, ο οποίος τελικά έμεινε φιναλίστ αφού κάτι τέτοιο δε θα ήταν πολιτικά ορθό για ένα Αμερικάνικο περιοδικό...

[πηγή TIME]
Loading