MaskMe: Nέο browser extension "μεταμφιέζει" το email και τους αριθμούς πιστωτικών καρτών σου

Screen Shot 2013-07-23 at 1.14.53 PM

Κάθε φορά που θέλεις να πραγματοποιήσεις μια εγγραφή ή αγορά στο Διαδίκτυο, εμπιστεύεσαι σε μια εταιρεία προσωπικά σου δεδομένα όπως το email, το account login ή τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας δίχως πολλές φορές να είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία της.

Το MaskMe είναι ένα νέο browser extension από την Abine -την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το DoNotTrackMe- το οποίο αναλαμβάνει να κρατά τα πραγματικά σου δεδομένα στην αφάνεια και αντί αυτών να δημιουργεί ψεύτικες διευθύνσεις, αριθμούς πιστωτικών καρτών και τηλέφωνα που να οδηγούν σε αυτά.

Με τον τρόπο αυτό μπορείς να πραγματοποιείς με ασφάλεια τις συναλλαγές σου χωρίς να αποκαλύπτεις τα προσωπικά σου δεδομένα και να ανησυχείς μήπως αργότερα πέσεις θύμα απάτης. Ωστόσο, οι πλήρωμες γίνονται μέσω της πραγματικής σου κάρτας και οποιαδήποτε κλήση προωθείται στον πραγματικό σου τηλεφωνικό αριθμό.

Η υπηρεσία σου επιτρέπει να "μεταμφιέζεις" το email και το στοιχεία login των λογαριασμών σου εντελώς δωρεάν, η απόκρυψη όμως του τηλεφώνου και των αριθμών των πιστωτικών καρτών σου διατίθεται έναντι μηνιαίας σύνδρομης $5.

Το  MaskMe μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για Chrome και Firefox (περισσότερες πληροφορίες εδώ) ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και για Safari και Internet Explorer.

Loading