Mass Effect: Andromeda, νέο trailer αποκαλύπτει τον κόσμο και λίγο gameplay [E3 2016]

mass_effect_andromed

Πολύ αργά το πηγαίνουν με το Mass Effect: Andromeda. Πέρυσι είχαμε την ανακοίνωση, φέτος μια μικρή παρουσίαση στην E3 2016 με ψήγματα gameplay και καμία πληροφορία σχετικά με το πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρισκόμαστε από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

“Το παιχνίδι είναι μια νέα περιπέτεια που λαμβάνει χώρα σε ένα πολύ μακρινό μέρος και αρκετά μεταγενέστερα σε σύγκριση με τα γεγονότα της τριλογίας. Θα αναλάβετε τον ρόλο ενός ανθρώπου (άνδρας ή γυναίκα), θα εξερευνήσετε έναν νέο γαλαξία (Ανδρομέδα) και θα πιλοτάρετε το νεά και βελτιωμένο Mako. Μαζί σας θα πορευτεί μια νέα ομάδα εξερευνητών με τους οποίους θα συνεργαστείτε, θα μάθετε, θα παλέψετε και θα ερωτευθείτε”

 

 

Η BioWare επιβεβαίωσε ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού βασίζεται αποκλειστικά στην μηχανή gaming Frostbite και αποκάλυψε ότι Ryder θα είναι το επίθετο του/της πρωταγωνιστή/πρωταγωνίστριας (επιλογή φύλου από τον gamer). Αυτή τη φορά, θα δούμε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Ανθρωπότητα και ουσιαστικά εμείς θα είμαστε οι ξένοι σε έναν άλλο τόπο.

 

Loading