Μια πρώτη ματιά στο Megabox, την νέα μουσική υπηρεσία του Kim Dotcom [Screenshots]

Megabox Teaser

O Kim Dotcom, o ιδρυτής του Megaupload και MEGA, είχε ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες μια νέα του προσπάθεια, το Megabox. Πρόκειται για μια μουσική υπηρεσία, στην οποία οι δημιουργοί θα μπορούν να κρατούν μέχρι και το 90 τοις εκατό των κερδών από τις πωλήσεις μουσικής αλλάζοντας τα δεδομένα στη μουσική βιομηχανία. Πως θα λειτουργεί, όμως, ακριβώς η υπηρεσία και πως θα βγάζει χρήματα η σελίδα;

Από ότι φαίνεται ο περιεχόμενο - μουσική και άλλα - θα προσφέρεται δωρεάν σε αυτούς που χρησιμοποιούν το Megabox αλλά για να ακούσει κανείς μουσική θα πρέπει να εγκατασταθεί το Megakey. Αυτό με τη σειρά του θα εμφανίζει διαφημίσεις, τις οποίες, βέβαια, θα μπορεί κανείς να απενεργοποιήσει εάν επιλέξει να αγοράσει το περιεχόμενο. Το Megakey δεν είναι κάτι καινούργιο αφού είχε χρησιμοποιηθεί και για το Megauploa στο παρελθόν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά screenshots για το πως θα είναι η ιστοσελίδα του Megabox, τουλάχιστον μέχρι τώρα εάν δεν αλλάξει κάτι δραστικά:

Επίσης, μιας και το Megabox υπήρχε στα σκαριά πάνω από ένα χρόνο παρακάτω σας παρουσιάζουμε το πως έμοιαζε η υπηρεσία τότε:

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε τα σχέδια του Kim και το πότε θα κυκλοφορήσει το Megabox αλλά αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

[via Techfleese]

Loading