Mega: Εγκαίνια το Σάββατο με 50GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου

Εξαιρετικά γενναιόδωρος αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ο Kim Dotcom, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι με τον ερχομό της αύριο Σάββατο η πολυαναμενόμενη υπηρεσία Mega θα φέρει μαζί της 50GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για κάθε χρήστη! Οι τελευταίοι έχουν κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένοι, καθώς την ίδια στιγμή υπηρεσίες όπως τα Dropbox και SkyDrive προσφέρουν δωρεάν μόλις 2GB και 7GB αντίστοιχα.

Συνεχίζοντας, ο Dotcom ανακοίνωσε ότι οι δικηγόροι του προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρέχουν στους χρήστες του Megaupload πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία τους, αν και κάτι τέτοιο για την ώρα μοιάζει αδύνατο. Όσο για τη νέα υπηρεσία, δήλωσε ότι θα είναι κάτι σαν "μηχανή του χρόνου που θα μας ταξιδέψει στο μέλλον" και θα επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά τη νίκη της "καινοτομίας ενάντια στην αμερικανική κυβέρνηση" .

Όπως φαίνεται ο Kim Dotcom δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα από την ακύρωση της ραδιοφωνικής καμπάνιας του από τη MediaWorks New Zealand και συνεχίζει ακάθεκτος για τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια της νέας υπηρεσίας.

[via Techradar]

Loading