Metal Gear Solid: The Legacy Collection, διαθέσιμη η συλλογή στην Ευρώπη το Σεπτέμβριο αποκλειστικά για PS3

mgs_legacy

Η Konami ανακοίνωσε την κυκλοφορία της απόλυτης συλλογής Metal Gear Solid στην Ευρώπη αυτό το Σεπτέμβριο! Η συλλογή περιλαμβάνει όλα τα Metal Gear Solid που έχουν δημιουργηθεί από τον Hideo Kojima μέχρι σήμερα, καθώς και άλλα σπάνια έργα που μέχρι τώρα δεν ήταν διαθέσιμα, και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS3.

Πιο αναλυτικά, στο πακέτο θα βρείτε τα Metal Gear Solid, Metal Hear Solid 2: HD Edition, Metal Gear Solid 3: HD Edition (μαζί με τα original MSX versions των Metal Gear 1+2), Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition, Metal Gear Solid: Special Missions, Metal Gear Solid 4: Trophy Edition και τα εικονογραφημένα Metal Gear Solid Digital Graphic Novels από τον πολυβραβευμένο Ashley Wood!

Η συλλογή Metal Gear Solid: The Legacy Collection τιμά το μοναδικό έργο του Hideo Kojima, του κορυφαίου δημιουργού στο χώρο των videogames στην Ιαπωνία και του εφευρέτη του είδους "stealth action". Το όραμα και η διηγηματική ικανότητα του Hideo Kojima έδωσε στη σειρά Metal Gear Solid την παγκόσμιά της φήμη και αποδοχή.

Ο παίκτης ελέγχει ένα μυστικό πράκτορα μέλος ειδικών δυνάμεων που αναλαμβάνει "solo" αποστολές μέσα σε εχθρικές εγκαταστάσεις, πυκνές ζούγκλες και πίσω από τις εχθρικές γραμμές. Αναμιγνύοντας δράση και συγκάλυψη, σε ένα δύσκολο σύμπαν γεμάτο από αντικρουόμενες δυνάμεις, το Metal Gear Solid: The Legacy Collection είναι η καλύτερη ευκαιρία για κάποιον που δεν έχει μεγάλη επαφή με τον κόσμο του Metal Gear Solid να μπει κατευθείαν στο νόημα εν αναμονή του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

Loading