Η Microsoft σε βοηθά να μάθεις κινέζικα με δωρεάν εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στην αγορά που μπορούν να σε βοηθήσουν να μάθεις μια νέα γλώσσα, με κορυφαία, ίσως, όλων το Duolingo. Παρόλα αυτά, ακόμη και το Duolingo μόλις πρόσφατα κατάφερε να προσθέσει την Κινέζικη γλώσσα στα μαθήματά του και μάλλον δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία που σημειώνει με τις άλλες, σαφέστατα πιο εύκολες γλώσσες.

Αυτή τη δυσκολία εκμάθησης της Κινέζικης γλώσσας φιλοδοξεί να λύσει η Microsoft με μια νέα δωρεάν εφαρμογή για το iOS, η οποία βασίζει τη λειτουργία της στην τεχνητή νοημοσύνη. Η κεντρική ιδέα είναι να προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να εξασκήσουν τα Κινέζικα συνομιλώντας με την τεχνητή νοημοσύνη της εφαρμογής, η οποία έχει εκπαιδευτεί από γηγενείς Κινέζους ομιλητές.

Όσο χρησιμοποιείς την εφαρμογή θα λαμβάνεις βαθμολογία για την ικανότητα σου στην ομιλία και θα επισημαίνονται οι λέξεις που χρειάζεται να εξασκήσεις περισσότερο με παροχή ηχητικού για να καταλάβεις ακριβώς πως προφέρονται. Η εφαρμογή χωρίζεται σε επίπεδα για αρχάριους και για προχωρημένους, επομένως, όλοι μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Για την ώρα υποστηρίζεται η εκμάθηση από Αγγλικά σε Κινέζικα, αλλά δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε επέκταση και σε άλλες γλώσσες, όπως επίσης και την έκδοση για συσκευές Android.

 

[Microsoft]

Loading