Microsoft Arrow Launcher: Διαθέσιμη η beta έκδοση του εναλλακτικού launcher για συσκευές Android

microsoft_arrow_launcher_screenshot_top

Μπορεί το βάρος να έχει πέσει φυσιολογικά στο ραφινάρισμα της έκδοσης Windows 10 για φορητές συσκευές, ωστόσο, η Microsoft δεν έχει σταματήσει την ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών για ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Η τελευταία δημιουργία της εταιρείας είναι η εφαρμογή Arrow Launcher για συσκευές Android, η οποία είναι διαθέσιμη σε έκδοση beta για όποιον θέλει να τη δοκιμάσει.

Πρόκειται για έναν εναλλακτικό launcher εφαρμογών που προσφέρει μια διαφορετική και προσωπική προσέγγιση στην διαχείριση της συσκευής. Η αρχική οθόνη χωρίζεται σε τρεις ενότητες όπου στην κορυφή εμφανίζονται οι εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν πιο πρόσφατα, στη μέση οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά και στο κάτω μέρος οι εφαρμογές που επιλέγει ο χρήστης για άμεση πρόσβαση.

Nokia Z Launcher, η εφαρμογή που θέλει να απλοποιήσει τη ζωή των χρηστών Android συσκευών [Video]

Σύροντας το δάκτυλο από κάτω προς τα επάνω εμφανίζονται περισσότερες εφαρμογές, φάκελοι και οι πιο πρόσφατες επαφές, ενώ σύροντας προς τα δεξιά εμφανίζεται μια λίστα με υπενθυμίσεις. Στα αξιοσημείωτα η αντικατάσταση των stock εικονιδίων για τις εφαρμογές Phone και Messages, κάτι που δεν συναντάμε συχνά σε third-party launchers.

Όσοι επιθυμείτε να δοκιμάσετε την beta έκδοση του Arrow Launcher θα πρέπει να αιτηθείτε για συμμετοχή στην Google+ κοινότητα και στη συνέχεια να κατεβάσετε το αρχείο APK από εδώ για να το εγκαταστήσετε στην συσκευή σας.

[via]

Loading