Η Microsoft ξεκίνησε αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο Xbox (;)

Μετά την ανακοίνωση του τριήμερου Destination PlayStation 2013 από τη Sony, όπου φημολογείται ότι θα αποκαλυφθούν επίσημα τα πρώτα στοιχεία για το PlayStation 4, έρχεται η σειρά της Microsoft να μας βάλει στην πρίζα με μια (αρκετά μεγάλη) αντίστροφη μέτρηση που θα φτάσει στο μηδέν με την έναρξη της E3 2013 (11-13 Ιουνίου).

Microsoft Countdown E3 2013

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια και μάλιστα μέσα από την ιστοσελίδα MajorNelson, την οποία διαχειρίζεται ο Larry Hryb και έχει θεματολογία σχετική με το Xbox. Επομένως, έχουμε βάσιμες υποψίες ότι η E3 2013 θα είναι το κατάλληλο μέρος για να γίνει η παρουσίαση ή έστω η ανακοίνωση του Xbox 720!

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ενδείξεις ότι η παρουσίαση του νέου Xbox θα γίνει στην E3 2013, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο είχαν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες από το περιοδικό Xbox World, χωρίς όμως να σχολιαστούν επίσημα από τη Microsoft. Όπως και να 'χει, μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε να πούμε πολλά για την επόμενη γενιά παιχνιδοκονσόλων...

[via Neowin]

 

Loading