Η Microsoft παρουσιάζει τις νέες λειτουργίες της μηχανής αναζήτησης Bing [videos]

Η Microsoft δίνει μεγάλη σημασία στη μηχανή αναζήτησης Bing, γι’αυτό άλλωστε ξεκίνησε και η διαμάχη με τη Google, προσθέτωντας συνεχώς νέες λειτουργίες για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού προς άλλες επιλογές. Σε αυτή την προσπάθεια επιστρατεύτηκε και ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Yusuf Mehdi, ο οποίος παρουσίασε μερικά νέα χαρακτηριστικά που θα ενσωματωθούν στην Bing.

Σε αυτά ξεχωρίζουν η πλήρης υποστήριξη-ενσωμάτωση του web standard HTML5, αυτόματη αναζήτηση αγαθών και υπηρεσιών με άμεση λειτουργία εκτύπωσης ή αγοράς (π.χ. αεροπορικά εισητήρια, gadgets κλπ.), αλλά και ενσωμάτωση ενημερώσεων από τα Facebook και Twitter στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η αντίστοιχη λειτουργία “instant search”, όπως έχουμε δει σε Google και Yahoo, η οποία εκτός από ανανέωση αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο, θα παρουσιάζει και αυτόματα slideshows με φωτογραφίες.

Οι νέες λειτουργίες θα αρχίσουν να εμφανίζονται σταδιακά σε όλους τους χρήστες!

[πηγή Winrumors]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Internet, Microsoft and tagged . Bookmark the permalink.
  • wega

    Αληθεια, ακομη νομιζουν στη microsoft πως μπορουν να ανταγωνιστουν στα ισα τη google; Καιρος να το χωνεψουν οτι πλεον αλλοι ειναι οι σημαντικοι πρωταγωνιστες στο χωρο του λογισμικου! Κι ας περιοριστουν στα (κλειστου κωδικα) windows, τα οποια ειναι ζητημα χρονου να ξεπεραστουν κι αυτα!