Microsoft: Έντονη φημολογία ότι θα κινηθεί για την εξαγορά της EA!

Η Microsoft φημίζεται για τις ξαφνικές και πολύ εντυπωσιακές εξαγορές της, όπως για παράδειγμα αυτές των Skype και LinkeIn, αλλά τώρα φαίνεται ότι ετοιμάζεται να προκαλέσει αίσθηση στον χώρο του gaming με μια κίνηση που σίγουρα δεν την περιμέναμε. Όπως φημολογείται τις τελευταίες ώρες, η Microsoft έχει βάλει στο μάτι τον κολοσσό που ονομάζεται Electronic Arts (EA)!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Polygon, το όνομα της EA παίζει πολύ δυνατά στις πιθανές εξαγορές της Microsoft με σκοπό να ενισχύσει τρομερά την πλατφόρμα του Xbox, αλλά και γενικότερα το gaming στα Windows PCs. Άλλα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι αυτά των Valve (!) και PUBG Corp., με την τελευταία να είναι απόλυτα λογική επιλογή από τη στιγμή που έχουν ήδη πάρει την αποκλειστικότητα για το PlayerUnknown's Battlegrounds στο Xbox.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα προχωρήσει κάποια από αυτές τις κινήσεις, αλλά αν ξόδεψε $2.5 δισ. μόνο για το Minecraft, σκεφτείτε πόσες δεκάδες δισεκατομμύρια θα κοστίσει μια εξαγορά τέτοιου βεληνεκούς.

Loading