Η Microsoft επιτίθεται στην Apple με τη διαφημιστική καμπάνια "Do the Math"!

Η απάντηση της Microsoft στα νέα iMac και MacBook Pro, έρχεται με τη νέα διαφημιστική καμπάνια "Do the Math", με την οποία η εταιρία δηλώνει ότι εάν κάποιος προτιμήσει ένα Windows PC, τότε θα του περισσεύουν χρήματα για διακοπές!

Microsoft "Do the Math" Campaign

Όπως μπορείτε να δείτε, η Microsoft τοποθετεί σχεδόν όλα τα μοντέλα Mac και συγκρίνει τα χαρακτηριστικά τους με αυτά των Windows PC, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει το λιγότερο άτοπο. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να γίνει σύγκριση ενός 11'' MacBook Air με κάποιο netbook των €250!

Εάν ρίξετε μια ματιά στη σελίδα "Do the Math", θα δείτε ότι συγκρίνονται ο σχεδιασμός, η αυτονομία της μπαταρίας και το βάρος, στα οποία τις περισσότερες φορές επικρατεί η Apple, οπότε θα λέγαμε ότι η καμπάνια είναι αν μη τι άλλο ατυχής.

Προτού αρχίσουν οι αφορισμοί και οι διαμάχες μεταξύ οπαδών των δύο εταιριών, δε πιστεύουμε ότι κάποιος αγοράζει ένα Mac για την "ευκαιρία". Η αλήθεια είναι ότι πέρα από το design, την αξιοπιστία και τις εξαιρετικές δυνατότητες των Mac, αρκετοί απλά θέλουν να ακολουθήσουν τη μόδα.

Γενικότερα, η Microsoft θα έπρεπε να εστιάσει σε άλλο τομέα για την προβολή των Windows PC, όπως οι εφαρμογές (συμβατότητα, πληθώρα επιλογών, παιχνίδια κλπ.), αντί να "επιτεθεί" στην τιμή.

[πηγή Neowin]
Loading