Microsoft Office 2013, διαθέσιμο για τις επιχειρήσεις. Οι υπόλοιποι στις αρχές του 2013

Microsoft Office 2013

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι σουίτα Office 2013 είναι διαθέσιμη από σήμερα για όλες τις επιχειρήσεις, όπως και οι εφαρμογές Project 2013, Visio 2013 και οι servers Exchange 2013, Lync 2013 και SharePoint 2013, ενώ για όλους τους χρήστες θα είναι διαθέσιμη από τη νέα χρονιά.

Ο Sanjay Manchanda από την ομάδα Office της Microsoft αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, ορισμένα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης:

"Το νέο Office παρέχει στους πελάτες μας ένα ολοκληρωμένο σετ εργαλείων που θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας. Από τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση που κυκλοφορήσαμε τον περασμένο Ιούλιο πήραμε αρκετή ανταπόκριση για να καταλήξουμε στην τελική έκδοση της σουίτας"

Το νέο Office λειτουργεί εξαιρετικά με αφή, γραφίδα, mouse ή πληκτρολόγιο, με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άψογα σε ευρεία γκάμα συσκευών.

Το νέο Office προσφέρει δυνατότητα επέμβασης στα έγγραφα σε πραγματικό χρόνο από τους συνεργάτες σας, υψηλής ευκρίνειας τηλεδιασκέψεις, διαμοιρασμό δεδομένων και εικονικούς κοινούς πίνακες σημειώσεων.

Το νέο Office είναι συνδεδεμένο με την cloud υπηρεσία αποθήκευσης SkyDrive, για να έχετε τα δεδομένα σας παντού και πάντα, ενώ τα προστατεύει με ενσωματωμένο λογισμικό anti-malware.

[Microsoft]

Loading