Η Microsoft επιβεβαιώνει την ύπαρξη του project Blue για την βελτίωση του Windows 8

Windows 8 Upgrade

Σύμφωνα με αγγελία εργασίας στην ιστοσελίδα της Microsoft φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται η ύπαρξη του περιβόητου project Blue, το οποίο αναμένεται να θέσει σε ετήσια αναβάθμιση τα κυριότερα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας από το Redmond.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι θα βελτιωθεί το κεντρικό μέρος του Windows UI, δηλαδή η αρχική οθόνη, η εξατομίκευση του λειτουργικού, ο κύκλος ζωής των εφαρμογών κτλπ, υποδηλώνοντας ότι το project Blue θα περιέχει σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση του λειτουργικού με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης σε συσκευές και PC.

Επιβεβαιώνεται, μάλιστα, κατά κάποιον τρόπο και η φήμη ότι το project Blue θα αφορά περισσότερα προϊόντα πέρα από το Windows καθώς σε μια άλλη αγγελία εργασίας - να σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμένες αγγελίες έχουν αφαιρεθεί πια από την ιστοσελίδα της Microsoft - αναφέρεται ονομαστικά το 'Windows Phone Blue' που μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια θα έχει να κάνει με το λειτουργικό της Microsoft για smartphones.

Σύμφωνα με όλες τις φήμες το project Blue αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στο τέλος του 2013 και αν αυτό αληθεύει, τότε σίγουρα θα μάθουμε πολλά περισσότερα όσο πλησιάζει ο καιρός. Μείνετε συντονισμένοι!

[via SlashGear]

Loading