Η Microsoft θα παρουσιάσει πολλές συσκευές Windows Phone 7 στις 21 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με νέες φήμες που διέρρευσαν πριν από λίγο στο Ίντερνετ, η Microsoft θα πραγματοποιήσει στις 21 Οκτωβρίου πολλές εκδηλώσεις ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, όπου θα παρουσιάσει τις πρώτες συσκευές που θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7!

Οπότε, πρέπει να αναμένουμε τις επόμενες ημέρες έναν καταιγισμό διαφημίσεων από τη Microsoft στο πλαίσιο του παγκόσμιου marketing για το πολυαναμενόμενο λειτουργικό της σύστημα. Ήδη έχει ανακοινωθεί η επίσημη παρουσίαση του στις 11 Οκτωβρίου, ενώ οι πρώτες χώρες που θα δουν στα καταστήματα τους τις νέες συσκευές είναι οι Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία.

Πρόσφατα, η Microsoft διέθεσε την τελευταία έκδοση Windows Phone 7 SDK για προγραμματιστές, ενώ η εταιρία δηλώνει πανέτοιμη για τη νέα εποχή που ξημερώνει στην αγορά των smartphones, με τον αντιπρόεδρο του τομέα Windows Phone, Terry Myerson, να δηλώνει:

"Είναι μία από τις πιο αξιόλογες προσπάθειες που έχουμε κάνει ποτέ, και σίγουρα η καλύτερη στην οποία έχω συμμετέχει προσωπικά"

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον τις εξελίξεις!

[πηγή ]
Loading