Η Microsoft ετοιμάζει το Surface Phone για τον Απρίλιο του 2017

microsoft_surface_phone_rumors

Παρά την κακή πορεία (και) των Lumia 950 / 950 XL, η Microsoft είναι αποφασισμένη να στηρίξει μέχρις εσχάτων το Windows 10 Mobile και βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής της επόμενης γενιάς που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2017. Οι βασικές γραμμές της εταιρείας είναι να προσφέρει το πιο ασφαλές smartphone στον κόσμο και το καλύτερο για την παραγωγικότητα του χρήστη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Windows Central, το επόμενο Windows 10 Mobile smartphone δεν είναι άλλο από το περιβόητο Surface Phone, το οποίο εκτός των “κτηνωδών” τεχνικών χαρακτηριστικών θα υποστηρίζει εφαρμογές Win32 που θα τρέχουν μέσω εικονικής πλατφόρμας, όπως δηλαδή τα κατάφερε η HP με το Elite x3, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει προφανώς και η λειτουργία Continuum.

Οι εκπρόσωποι της Microsoft έχουν τονίσει πολλές φορές ότι θα ρίξουν περισσότερο βάρος στον τομέα των smartphones από το 2017, αλλά αν δεν τα καταφέρουν ούτε αυτή τη φορά, ίσως εγκαταλειφθεί ο συγκεκριμένος τομέας.

[via]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Microsoft, Mobiles, Rumors, Windows. Bookmark the permalink.
 • Nick

  Απο τωρα είδηση για το 2017 κ Microsoft??

 • Φρύξ

  Ξέρει τι κάνει η MS. Μπορεί να μην φαίνεται ακόμα, αλλά έχει πέσει πολύ δουλειά από πίσω. Όταν προσελκύσει και άλλους προγραμματιστές θα γεμίσει με apps η πλατφόρμα.

 • Phoenix

  “Οι εκπρόσωποι της Microsoft έχουν τονίσει πολλές φορές ότι θα ρίξουν περισσότερο βάρος στον τομέα των smartphones από το 2017, αλλά αν δεν τα καταφέρουν ούτε αυτή τη φορά, ίσως εγκαταλειφθεί ο συγκεκριμένος τομέας.”
  Αυτό έχει ακουστεί από επίσημα χείλη, ή είναι διαροές?

 • Phoenix

  “Οι εκπρόσωποι της Microsoft έχουν τονίσει πολλές φορές ότι θα ρίξουν περισσότερο βάρος στον τομέα των smartphones από το 2017, αλλά αν δεν τα καταφέρουν ούτε αυτή τη φορά, ίσως εγκαταλειφθεί ο συγκεκριμένος τομέας.”

  Αυτό έχει ακουστεί από επίσημα χείλη, ή είναι διαρροές?

 • Prof.

  Όσο ο κόσμος προτιμά το iphone παρά την γελοιωδώς υψηλή τιμή του (για να το παίξει μούρη) ή τα Android γιατί είναι φθηνά η MS δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει πολλά ασχέτως εάν έχει πολύ ελκυστικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.
  Προσωπικά είμαι υπερ-ευχαριστημένος με το 1020. Εξαιρετικές δυνατότητες σαν συσκευή και δεν με πολυ-νοιάζουν τα apps.

  Ελπίζω να συνεχίσουν τα Windows Phones γιατί είναι κρίμα να φτάσει η αγορά να γίνει μονοπώλιο δύο συγκεκριμένων συστημάτων.

 • Cefalonese13

  Θα συμφωνήσω μαζί σου, έχω δύο χρόνια το 925 και δύσκολα το αλλάζω… Το σκέφτομαι μόνο επειδή δε θα πάρει τα 10. Θα ήθελα ατο 950 αλλά κομμάτι ακριβό για τη δικιά μου χρήση. Οπότε θα πάω στο 650.

 • Cefalonese13

  Μάλλον διαρροές… Θα ήταν ανόητο να ειπωθεί κάτι τέτοιο, αλλά και να γίνει μάλλον εννοεί την κατασκευή συσκευών όχι το λογισμικό, αφου η μοναδικότητα πλέον με τα 10 είναι ότι είναι ένα με την έκδοση για τους Η/Υ.