Και η Microsoft σχεδιάζει την κυκλοφορία έξυπνου ρολογιού(;)

Suunto Smart Wach

Εδώ και αρκετό ακούμε για το iWatch της Apple, ενώ τους τελευταίους μήνες φήμες θέλουν τις Samsung και Google να σχεδιάζουν την κατασκευή των δικών τους έξυπνων ρολογιών. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Wall Street Journal, από το παιχνίδι δε θα λείψει ούτε και η Microsoft η οποία όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει με τη σειρά της αντίστοιχη συσκευή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, νωρίτερα τη χρονιά που διανύουμε η Microsoft παρήγγειλε από προμηθευτές στην Ασία εξαρτήματα (οθόνες 1.5") για ένα πιθανό ρολόι χειρός ενώ πραγματοποιήθηκαν και αρκετές συναντήσεις στα κεντρικά της γραφεία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft επιχειρεί να εισέλθει στην αγορά έξυπνων ρολογιών, με την πρώτη απόπειρα να πραγματοποιείται το 2004 με την πλατφόρμα Smart Personal Objects Technology (SPOT) σε συνεργασία με εταιρείες όπως οι Fossil και Suunto (ένα από αυτά μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα). Τα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας δέχονταν δεδομένα από την υπηρεσία MSN Direct της Microsoft, αποσύρθηκαν όμως από την αγορά το 2008.

[via WSJ]

Loading