Mini Soccer Pro: Όταν οι Έλληνες δημιουργούν video games!

10525996_682160958526398_8897371497027091595_n

Εδώ και περίπου ένα μήνα 3 Έλληνες έχουν βγάλει στο internet ΔΩΡΕΑΝ ένα ποδόσφαιρο τύπου Μάνατζερ, στο οποίο μπορείτε να μπείτε όλοι να φτιάξετε τον λογαριασμό σας, την ομάδα σας, να κάνετε μεταγραφές από άλλες ομάδες ή από το σύστημα, να διαμορφώσετε τις φανέλες της ομάδας σας, το λογότυπο, να προπονήσετε τους παίκτες, να μπείτε σε πρωταθλήματα και να ξεχωρίσετε!

Στο παιχνίδι υπάρχει πληθώρα επιλογών και το θετικό στοιχείο είναι ότι αναβαθμίζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση, με τους πρώτους χρήστες του παιχνιδιού να γράφουν τις ιδέες τους και πολλές από αυτές τις ιδέες θα παίρνουν σάρκα και οστά από τους δημιουργούς του παιχνιδιού που έχουν άμεση επαφή με τους χρήστες τους. Το παιχνίδι αν και μετράει μόλις 30 ημέρες έχει καταφέρει να μαζέψει πάνω από 3,000 χρήστες από Ελλάδα και Κύπρο και σύμφωνα με τους Δημιουργούς του από Δεκέμβριο και εφόσον βελτιωθεί ακόμα το παιχνίδι θα βγει και στο εξωτερικό!

Το επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι είναι ότι είναι εντελώς δωρέαν, είναι της λογικής «Play to win» και όχι «pay to win», παίξε για να κερδίσεις δηλαδή και όχι…. Πλήρωσε για να κερδίσεις όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα «δωρεάν» παιχνίδια που κυκλοφορούν στο διαδύκτιο.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, φορέστε τα αθλητικά σας και φτιάξτε τον σύλλογο σας! Ξεκινήστε κάνοντας κλικ εδώ http://www.minisoccerpro.gr/

Loading