Προσθέστε σχόλια σε βίντεο και μοιραστείτε τα με φίλους με το MIxin

mixin

H Mixin, μια νέα startup από την Καλιφόρνια, λανσάρει σήμερα την νέα της τεχνολογία με πάνω από 200,000 χρήστες επιτρέποντας τη δυνατότητα σχολιασμού σε online βίντεο και τον μετέπειτα διαμοιρασμό τους με άλλους στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook.

H τεχνολογία αναπτύχθηκε στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ και επιτρέπει στον χρήστη την τροποποίηση ενός βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά μέσα από ένα εύρος συνεργαζόμενων ιστοσελίδων ή απευθείας στο mixin.com. Μπορείτε να προσθέσετε σχόλια και έναν αριθμό εικονιδίων ενώ η υπηρεσία συνεργάζεται πλήρως με τις ρυθμίσεις ασφαλείας του Facebook ώστε τα σχόλια να εμφανίζονται μόνο σε εκείνους που θέλετε εσείς.

«Τα περισσότερα online βίντεο έχουν να κάνουν περισσότερο με την αναζήτηση και με αλγόριθμους με πολύ λίγα κοινωνικά χαρακτηριστικά. Η τεχνολογία της Mixin ξεκινά με την κοινωνική ενσωμάτωση ως θεμέλιο ώστε τα βίντεο να είναι ένας τρόπος σύνδεσης μεταξύ φίλων. Η τροποποίηση, ο σχολιασμός και η δημοσίευση στο Facebook επιτρέπει στον χρήστη να προσθέσει την προσωπική του σφραγίδα και χιούμορ στα βίντεο που αγαπούν», δηλώνει ο υπεύθυνος της εταιρείας Jon Goldman.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο Mixin.com

Loading