Moana 2: Πρώτο teaser και ημερομηνία πρεμιέρας για το sequel

Η Disney έκανε την έκπληξη για το sequel του πολυβραβευμένου Moana ανακοινώνοντας την ημερομηνία πρεμιέρας και δημοσιεύοντας ένα πρώτο teaser video! Το Moana 2 θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου 2024 και φυσικά θα έρθει αργότερα στην υπηρεσία Disney+.

Σύμφωνα με τη Disney, η νέα ταινία θα μας ταξιδέψει σε μια νέα, συναρπαστική περιπέτεια με τη Moana, τον Maui και ένα ολοκαίνουργιο πλήρωμα απίθανων ναυτικών. Αφού δέχεται ένα απροσδόκητο κάλεσμα από τους καθοδηγητικούς προγόνους της, η Moana πρέπει να ταξιδέψει στις μακρινές θάλασσες της Ωκεανίας και σε επικίνδυνα, μακρινά νερά για μια περιπέτεια που δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

Τη σκηνοθεσία του Moana 2 θα αναλάβει ο Dave Derrick Jr. και τη μουσική οι βραβευμένες με Grammy Abigail Barlow και Emily Bear, η υποψήφια για Grammy Opetaia Foa'i και ο τρεις φορές βραβευμένος με Grammy Mark Mancina. Το trailer είναι απλώς ένα teaser, οπότε δεν μας αποκαλύπτει πολλά για την υπόθεση, αλλά εκτός από τη Moana ακούμε τη φωνή του Maui και υπάρχει ένας φαλαινοκαρχαρίας που μοιάζει με οπτικό απόηχο της γιαγιάς της Moana από την πρώτη ταινία.

Το καστ δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, οπότε δεν είναι σαφές αν η πρωταγωνίστρια του Mean Girls, Auliʻi Cravalho, θα επιστρέψει στο ρόλο της Moana ή αν ο Dwayne Johnson θα επιστρέψει στο ρόλο του Maui.

Loading