Κινητά τηλέφωνα και Internet σημαντικότερα από το σεξ για τους Αμερικανούς…

Phone_Sex

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι κάποιοι μπορεί να προτιμούν να περάσουν την ώρα τους με ένα gadget αντί να κάνουν sex (θυμηθείτε τη σχετική έρευνα όταν είχε κυκλοφορήσει το iPad τρίτης γενιάς), αλλά εκεί στις ΗΠΑ φαίνεται ότι συνολικά η τεχνολογία έχει αλλάξει κατά πολύ τις προτεραιότητες του κόσμου.

Σύμφωνα με έρευνα των αναλυτών της Statista (για λογαριασμό του Mashable), πέραν του φαγητού (λογικό), οι Αμερικανοί θεωρούν σημαντικότερα για τη ζωή τους το αυτοκίνητο, την πρόσβαση στο Internet, τα κινητά τηλέφωνα, τα computers και την τηλεόραση απ’ ότι το σεξ.

Σε μια παρόμοια έρευνα τι θα απαντούσατε;

needs

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Misc. Bookmark the permalink.
 • paokman

  Καλά, εν τάξει…

 • Notis Chalkidis

  Εντελώς άσχετο το συνοδευτικό κείμενο με το θέμα της έρευνας. Το θέμα της έρευνας δεν είναι “Τι προτιμάς να κάνεις;”, αλλά “Τι δεν θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς”. Η ατάκα λοιπόν “Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι κάποιοι μπορεί να προτιμούν να περάσουν την ώρα τους με ένα gadget αντί να κάνουν sex”, είναι λιγάκι άκυρη.

  Αν λοιπόν η ερώτηση ήταν “Προτιμάς να περάσεις το βράδυ σου κάνοντας σεξ ή να σερφάρεις στο ίντερνετ;”, τότε ναι, είναι λογικό να επιλέξει κάποιος το πρώτο και μάλλον κατακριτέο το δεύτερο. Αν όμως ήταν “Προτιμάς να περάσεις μια βδομάδα/ένα μήνα χωρίς σεξ ή χωρίς ίντερνετ/κινητό;”, τότε να δω πόσοι από εδώ μέσα θα επέλεγαν να αφήσουν την τεχνολογία για χάρη του σεξ…

 • ΑΡΝ(Ι)ΑΟΥ ΓΑΤΟΛΑΤΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΤΗ

  τουλαχιστον να μην ανπαραγονται