Motorola στην MWC 2011: "Η Microsoft άργησε, θα μείνουμε στο Android OS"

Η Microsoft μπορεί να βρήκε στο πρόσωπο της Nokia έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο για την προώθηση-εξέλιξη του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 7, αλλά παράλληλα έχασε την εμπιστοσύνη της Motorola, όχι λόγω της συμφωνίας, αλλά λόγω Android!

Για την ακρίβεια, η συνεργασία μεταξύ Motorola και Microsoft δεν πρόκειται να προχωρήσει, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις της αντιπροέδρου της πρώτης, Christy Wyatt, στην MWC 2011:

"Δεν οραματιζόμαστε τη χρήση του Windows Phone. Ποτέ δε λέω ποτέ, αλλά είναι κάτι που για την ώρα δε μας διασκεδάζει. Θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μοναδικά προϊόντα, αλλά δε φαίνεται ότι μπορούμε επάνω σε μια τόσο κλειστή πλατφόρμα. Κάποια πράγματα που πιστεύαμε δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα από την πλευρά της Microsoft, κυρίως επάνω σε θέματα λειτουργικότητας"

Όπως καταλαβαίνετε, η Microsoft άργησε σημαντικά στην εξέλιξη της πλατφόρμας της, με αποτέλεσμα να παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί στη συνεργασία με τη Nokia. Άλλωστε, παρά τις διθυραμβικές και πομπώδεις δηλώσεις του Steve Ballmer, οι πωλήσεις των WP7 smartphones έχουν απογοητεύσει τους συνεργάτες της (LG, Samsung, Dell και HTC)...

[πηγή Yahoo]
Loading