Οι Ευρωπαϊκές τιμές των Motorola Xoom, Asus Eee Pad, Acer Iconia Tab A100 και LG Optimus Pad!

Το Ισπανικό κατάστημα The Phone House αποκαλύπτει τις τιμές των Android 3.0 tablets Motorola Xoom, LG Optimus Pad, Acer Iconia Tab A100 και Asus Eee Pad (μάλλον το Transformer) για την Ευρωπαϊκή αγορά, χωρίς όμως να αναφέρει στον κατάλογο της, τις ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Όπως μπορούμε να δούμε, το φθηνότερο από αυτά είναι το Iconia Tab A100 με τιμή €349, ακολουθεί το Eee Pad με €399, το Xoom με €699 και τέλος το Optimus Pad με €849 (αρκετά ακριβό).

Οι τιμές του The Phone House είναι πολύ κοντά σε αυτές που περιμέναμε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι ακριβώς ίδιες και στη χώρα μας. Παρόλα αυτά, πήραμε μια πρώτη γεύση για το που θα κινηθούν στην Ευρώπη.

[πηγή NotebookItalia]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Acer, Android, Asus, LG, Motorola, Tablets and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • Προβλέπω Motorola και LG να μην πουλάνε όσο οι αρχικές εκτιμήσεις τους σαν iPad killers!!! Με αφτές τις τιμές ειδικά… Το iPad 2 θα είναι και πάλι κυβέρνηση…
    iPad killers…σιγά τα αίματα…. lol

  • Κυρίως το LG ξεφεύγει. Τώρα για την αγορά, δύσκολα θα καταφέρει κάποια εταιρία να ανταγωνιστεί το marketing της Apple, όχι επειδή έχουν χειρότερα tablets, αλλά επειδή όπως και να το κάνουμε η Apple, εκτός από πρωτοπόρος, είναι μόδα!

  • To Xoom και το LG είναι ΧΑΛΑΡΑ ipad killers, αν υπολογίσουμε τα χαρακτηρηστικά τους, αλλά λόγω τιμής δεν τα βλέπω να προχωράνε κ ιδιαίτερα….Όπως είπε κ o Valve, αν κάποιος δει την ίδια περίπου τιμή σε Moto κ ipad θα πάρει το 2ο λόγω μόδας….Όσο για το LG ξεφεύγει πολύ κ όσο εντυπωσιακό κ αν είναι το 3D δεν αξίζει….