Mouse-Box, ένα mouse με ενσωματωμένο υπολογιστή που απλά συνδέεται σε μια οθόνη [Video]

mouse_box

Τα mini PCs έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και βρίσκουν συνήθως εφαρμογή ως media players για τις τηλεοράσεις, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις χρειαζόμαστε πληκτρόλογιο ή κάποιο τηλεχειριστήριο για να τα διαχειριστούμε (π.χ. mouse, smartphone, tablet).

Αυτό έρχεται να λύσει το Mouse-Box, ένας υπολογιστής που βρίσκεται ενσωματωμένος μέσα σε ένα mouse. Διαθέτει επεξεργαστή quad-core ARM Cortex 1.4GHz, αποθηκευτικό χώρο 123GB, υποδοχές 2x USB 3.0, microHDMI, VGA, DVI, κεραία WiFi 802.11 b/g/n, γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο, ενώ υπάρχει η επιλογή για επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζει ασύρματα.

"Στα πρώτα χρόνια των υπολογιστών, η μετακίνηση τους ήταν πραγματικά μια μεγάλη πρόκληση. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο το βάρος τους, αλλά και το μεγάλο μέγεθος τους που δεν επέτρεπε την εύκολη μεταφορά τους. Με την εξέλιξη των υπολογιστών βελτιώθηκε και η φορητότητα τους, αλλά ακόμη και σήμερα απαιτείται η μεταφορά πολλών περιφερειακών συσκευών όπως οθόνη, πληκτρολόγιο και mouse.

Γι' αυτό παρουσιάζουμε το Mouse-Box, έναν υπολογιστή διαφορετικό απ' ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ένας εντυπωσιακό gadget που συνδυάζει το mouse και τον υπολογιστή σε ένα"

Η ανάπτυξη του Mouse-Box δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά σίγουρα είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα.

[via]

Loading