Multi-Device πληκτρολόγιο Pebble 2 K380s και ποντίκι Pebble 2 M350s από τη Logitech

Ένα νέο δίδυμο, πιο κοντά στην προσωπική έκφραση, φέρνει στην αγορά η Logitech. To Multi-Device Bluetooth πληκτρολόγιο Pebble 2 K380s είναι μοντέρνο, μινιμαλιστικό και ελαφρύ, επιτρέποντας τις μετακινήσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Το ποντίκι Pebble 2 M350s έχει, επίσης, μινιμαλιστικό σχεδιασμό και δίνει τη δυνατότητα προσωποποίησης μέσω του κεντρικού κουμπιού για αμεσότερη διάδραση στα αγαπημένα σας apps.

logi-pebble-2-2.jpg

Οι συντομεύσεις που χρειάζεστε και οι αγαπημένες σας εφαρμογές είναι στα χέρια σας. Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο μενού emoji στο πληκτρολόγιο ή προσθέστε συντομεύσεις για να μπείτε στη λίστα αναπαραγωγής Spotify με το ποντίκι. Με ένα μόνο κλικ μπορεί κανείς να έχει εύκολα πρόσβαση στο play της λίστας Defy Boring, που αποτελεί και το motto της νέας σειράς.

Η εργασία μπαίνει σε “mute” χάρη στην αθόρυβη πληκτρολόγηση (όμοια με laptop) στο πληκτρολόγιο και την τεχνολογία Silent Touch στο ποντίκι.

logi-pebble-2.jpg

Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι διατίθενται και σε συσκευασία combo, σε τρία ξεχωριστά χρώματα για να επιλέξετε. Είναι κατασκευασμένα με ελάχιστο ανακυκλωμένο πλαστικό* 49%. Αυτό το συμπαγές δίδυμο είναι έτοιμο για χρήση όπου και αν βρίσκεστε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Απολαύστε, απρόσκοπτα, τις δυνατότητες που σας δίνουν οι συσκευές για να εργαστείτε, να περιηγηθείτε και να συνομιλήσετε όπως θέλετε, όποτε θέλετε.

Η τιμή του combo είναι €76.99 ενώ ξεχωριστά το πληκτρολόγιο διατίθεται στα €56.99 και το ποντίκι στα €31.99.

Loading