Music Discovery Project: Το νέο project του YouTube για να βρίσκεις μουσική, playlists και trends

Ένα νέο project έκανε την εμφάνιση του στο YouTube, με στόχο να καταστήσει πιο εύκολη την εύρεση μουσικής κάποιου είδους ή τη δημιουργία playlist, αλλά και την παρακολούθηση των trends τη δεδομένη περίοδο, άρα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως "μετρητής επιτυχίας/δημοφιλίας" των τραγουδιών!

YouTube Mix Match

Αφού γράψετε το όνομα του καλλιτέχνη ή του τραγουδιού που επιθυμείτε, το YouTube δημιουργεί μια playlist με όλα τα τραγούδια που θεωρούνται τα πιο επιτυχημένα. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή "Top Tracks for", όπου σας οδηγεί σε μια ξεχωριστή σελίδα με τα κορυφαία τραγούδια του καλλιτέχνη.

YouTube Weekly Top Tracks

Πάντως, η πιο ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι να επιλέξετε απευθείας τη λίστα Top 100, η οποία ξεκινά μια playlist των 100 δημοφιλέστερων τραγουδιών στο YouTube για τη συγκεκριμένη εβδομάδα, ενώ στην ξεχωριστή σελίδα YouTube Weekly Top Tracks εμφανίζεται η ταμπέλα "Watched" σε περίπτωση που έχετε παρακολουθήσει κάποιο από αυτά.

Το Music Discovery Project βρίσκεται σε πειραματική έκδοση, κάτι που μπορείτε να καταλάβετε πολύ εύκολα τόσο από την εμφάνιση όσο και από τα αποτελέσματα μετά την αναζήτηση, αλλά αν θέλετε μπορείτε να του δώσετε μια ευκαιρία από εδώ.

Loading