musiXmatch: Αναγνώριση μουσικών κομματιών, music player και στίχοι, για συσκευές Android [Video]

musiXmatch

Οι εφαρμογές αναγνώρισης μουσικών αρχείων είναι ιδιαίτερα αγαπητές σε όσους έχουν στην κατοχή τους κάποιο smartphone, και σίγουρα οι πιο δημοφιλείς από αυτές είναι το Shazam και το SoundHound, αλλά όσοι χρησιμοποιείτε συσκευές Android, καλό θα είναι να ρίξετε μια ματιά στην εφαρμογή musiXmatch.

Το musiXmatch αναβαθμίστηκε πρόσφατα με νέα εμφάνιση για το Android 4.0 ICS και περιλαμβάνει νέο music player, ενώ σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε τραγούδια (tag) χωρίς κανέναν αριθμητικό περιορισμό. Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι εμφανίζει και τους στίχους από περίπου 6 εκατ. τραγούδια σε 20 διαφορετικές γλώσσες (Eλληνικά πάντως δεν βρήκαμε).

Ακόμη, όταν την εγκαταστήσετε συγχρονίζει αυτόματα τα τραγούδια που έχετε περασμένα στη συσκευή, βρίσκει τους στίχους, παρέχει στίχους από άλλα τραγούδια του ίδιου συγκροτήματος, καθώς και μια μικρή βιογραφία για τον καλλιτέχνη ή τη μπάντα, τα οποία μπορείτε να βλέπετε και offline.

Τέλος, όταν επιλέξετε να αναγνωρίσει κάποιο τραγούδι, εφόσον περιλαμβάνεται στη βάση δεδομένων της εφαρμογής, τότε εμφανίζει τους στίχους, ένα μικρό ηχητικό preview και επιλογή να το αγοράσετε! Φυσικά, δε λείπει η δυνατότητα sharing των πληροφοριών με πληθώρα διαφορετικών τρόπων (social networks, sms, email κλπ.).


musiXmatch New Music & Lyrics Android Player

Μπορείτε να κατεβάσετε το musiXmatch από το Android Market δωρεάν.

Loading