my Xperia: Επίσημη υπηρεσία εύρεσης των χαμένων Xperia smartphones από τη Sony

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τη νέα υπηρεσία "my Xperia", η οποία θα βοηθά τους πελάτες της να βρίσκουν το χαμένο Xperia smartphone τους, αλλά και να προβαίνουν σε διάφορες ενέργειες για την προστασία των δεδομένων τους.

my Xperia

Ο χρήστης θα μπορεί να εγγραφεί στην υπηρεσία χρησιμοποιώντας το Google ID του στην ιστοσελίδα myXperia, μέσα από την οποία θα μπορεί να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η συσκευή του.

Σε περίπτωση που την έχει ξεχάσει σε μέρος όπου δεν υπάρχει η πιθανότητα κλοπής, θα μπορεί να στείλει συγκεκριμένο μήνυμα με τα στοιχεία του για να επικοινωνήσει μαζί του αυτός που το βρήκε, με την οθόνη να αναβοσβήνει και να ακούγεται κάποιος ήχος, ανεξάρτητα από τη ρύθμιση της έντασης εκείνη τη στιγμή.

Στην περίπτωση που έχει πέσει θύμα κλοπής, θα έχει τη δυνατότητα να διαγράψει εντελώς την εσωτερική μνήμη και την κάρτα μνήμης SD (αν υπάρχει), έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι δεν θα πέσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σε λάθος χέρια (π.χ. κωδικοί πρόσβασης, φωτογραφίες, αρχεία κλπ.).

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σταδιακά από το δεύτερο τρίμηνο του 2013, για συσκευές με Android Ice Cream Sandwich ή ανώτερο.

[Sony]

Loading