MyBreastCancerTeam, το πρώτο κοινωνικό δίκτυο για γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Σημαντικός σύμμαχος στην προσπάθεια που δίνουν οι γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού είναι η καθημερινή στήριξη που λαμβάνουν από τους φίλους και την οικογένειά τους.

Επειδή όμως μερικές φορές κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα από αυτόν που βιώνει το ίδιο πρόβλημα με εσένα, την εμφάνιση του έκανε το MyBreastCancerTeam, ένα νέο κοινωνικό δίκτυο όπου γυναίκες με καρκίνο του μαστού μπορούν να έρχονται σε επαφή, να συζητούν και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Σύμφωνα με τη συνιδρυτή του MyBreastCancerTeam, Mary Ray:

"Όταν διαγνώσκεσαι με καρκίνο του μαστού, έχεις αυτήν την τεράστια επιθυμία να βρεις γυναίκες στην ίδια κατάσταση που περνούν ή έχουν περάσει τα ίδια. Θέλεις να μάθεις από αυτές και να πάρεις κουράγιο. Και δε θέλεις να είναι μόνο μία, αλλά 10-20 στην ίδια ηλικία με σένα, που να έχουν τον ίδιο τύπο καρκίνου και βρίσκονται στο ίδιο στάδιο. "

Το MyBreastCancerTeam θα βρείτε εδώ ενώ υπάρχουν και εφαρμογές για iOS και Android. Και για καλύτερη πρόληψη κατά του καρκίνου δείτε το Breast Tissue Screening Bra, το αθλητικό σουτιέν που εντοπίζει εγκαίρως την παρουσία καρκινικών κυττάρων στο γυναικείο στήθος.

[via Mashable]

Loading