14χρονος πυροβόλησε τους γονείς του επειδή του απαγόρευσαν να παίξει!

Ένας 14χρονος έφηβος από την Washington πυροβόλησε πολλαπλές φορές τους δύο γονείς του το βράδυ της Παρασκευής όταν αυτοί του απαγόρευσαν να παίξει video games. O ανήλικος Nathon Brooks αρχικά δήλωσε  ότι πίσω από τους πυροβολισμούς βρισκόταν κάποιος άγνωστος άντρας που εισέβαλε στο σπίτι του, η κάμερα ασφαλείας όμως κατέγραψε τι είχε συμβεί πραγματικά.

Ο 14χρονος τελικά αναγκάστηκε να ομολογήσει τη διπλή απόπειρα δολοφονίας των γονιών του, εξηγώντας ότι ο λόγος που τον οδήγησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη ήταν ότι έπαιζε video games ασταμάτητα (24/7) μέχρι που οι τελευταίοι αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν και να του απαγορεύσουν να ξαναπαίξει.

Όπως ομολόγησε, η δολοφονία των γονιών του είχε περάσει από το μυαλό του πολλάκις τα τελευταία χρόνια. Τη μοιραία νύχτα το σκέφτηκε για περίπου 1,5 ώρα μέχρι που τελικά πήρε το όπλο των γονιών του και τους πυροβόλησε.

Αυτή τη στιγμή οι γονείς του Nathon νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος θα αποφυλακιστεί εφόσον καταβάλει εγγύηση $500.000 έχοντας ως ελαφρυντικό το νεαρό της ηλικίας του.

[via Huffington Post]

This entry was posted in Gaming, Misc. Bookmark the permalink.
  • Κώστας

    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ. ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!

  • Savvas Arapoglou

    Πως γινεται μια τοσο νοσηρη κοινωνια να μην εχει διαλυθει ηδη…?

  • Sakis Alvanos

    έχει διαλυθεί…γι’αυτό συμβαίνουν και αυτά που συμβαίνουν….!!!να την χαιρόμαστε!!!!!!