NBA Live 18: Ανακοινώθηκε επίσημα, έρχεται με career mode όπως το NBA 2K [Video]

Η σειρά NBA Live ήταν κάποτε συνώνυμο των παιχνιδιών που αφορούν τον μαγικό κόσμο του NBA, αλλά τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνια η 2K games έχει καταφέρει να τη σβήσει από την αγορά με το δικό της εξαιρετικό NBA 2K. Η EA έκανε κάποιες προσπάθειες να ανακτήσει τα σκήπτρα, αλλά αποδείχτηκε ότι έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να τα καταφέρει. Λέτε να γυρίσει ο τροχός με το NBA Live 18;

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του NBA Live 16, η EA προχωρά στα αποκαλυπτήρια του NBA Live 18 στο πλαίσιο της E3 2017, για το οποίο υπόσχεται πληθώρα βελτιώσεων που αφορούν το gameplay, τα γραφικά, την ανταπόκριση και την αληθοφάνεια.

Το NBA Live 18 θα διαθέτει τρία game modes, Franchise, Ultimate Team και The One. Στο πρώτο, ο gamer θα αναλαμβάνει την αγαπημένη του ομάδα και θα προσπαθεί να την οδηγήσει στον τίτλο χρονιά με τη χρονιά. Στο δεύτερο, θα έχει τη δυνατότητα να υπερκεράσει τους αντιπάλους του χτίζοντας μια ομάδα από superstars του NBA.

Το τρίτο αποτελεί την προσέγγιση της EA στο στυλ του NBA 2K. Ο gamer θα δημιουργεί τον δικό του ξεχωριστό παίκτη και θα ακολουθεί την πορεία του μέσα από ένα δυναμικό career mode, το οποίο χωρίζεται στο σοβαρό "The League" στα γήπεδα του NBA και στο freestyle "The Street" στις αλάνες. Όποιο και αν επιλέξει ο gamer θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να καθιερωθεί.

Το NBA Live 18 θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, ενώ τον Αύγουστο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν demo του παιχνιδιού για Xbox One και PS4, με την πρόοδο να μεταφέρεται στη συνέχεια στη full έκδοση.

Loading