Συμφωνία NBC-YouTube για live streaming κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων 2012

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC προχώρησε σε συμφωνία με τη YouTube (Google) για ζωντανή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Από τη συμφωνία θα επωφεληθούν και οι δύο πλευρές, με τη YouTube να συνδέει το όνομα της με την κορυφαία αθλητική εκδήλωση στον κόσμο και τo NBC να εκμεταλλεύεται το τεράστιο κοινό της υπηρεσίας.

Στόχος είναι η κάλυψη όλων των αγωνισμάτων και η παροχή περισσότερων από 3.000 ωρών streaming video συμπεριλαμβανομένων απονομών, συνεντεύξεων και άλλου αποκλειστικού υλικού. Όλο το περιεχόμενο θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω του NBCOlympics.com και πουθενά αλλού στο YouTube.com. Το NBC εξηγεί:

"Σχεδιάζουμε να μεταφέρουμε στους θεατές το εκτενέστερο περιεχόμενο των Ολυμπιακών Αγώνων παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ΌΛΑ τα αγωνίσματα σε live streaming.

Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε περισσότερες  από 3.000 ώρες αγώνων, όλες τις (302) απονομές χρυσών μεταλλίων και κάθε συμβάν στο ενδιάμεσο. Επιπλέον θα παρέχουμε αποκλειστικά replay, συνεντεύξεις με αθλητές και άλλο σχετικό περιεχόμενο."

[πηγή thenextweb]
Loading