Νέα MacBook Air 13'' και 15'' με επεξεργαστές M3

Η Apple ανανέωσε τη σειρά των φορητών υπολογιστών της με τα νέα MacBook Air 13 και 15 ιντσών που διαθέτουν επεξεργαστή M3. Τα νέα τσιπ προσφέρουν υψηλότερες επιδόσεις, ταχύτερη συνδεσιμότητα, υποστήριξη για έως και δύο εξωτερικές οθόνες και πολλά άλλα.

Η Apple ανακοίνωσε τα ανανεωμένα MacBook Air χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες σε μια ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της. Σύμφωνα με την εταιρεία, το MacBook Air με επεξεργαστή M3 προσφέρει έως και 60% υψηλότερες επιδόσεις σε σχέση με το αρχικό MacBook Air με επεξεργαστή M1, ενώ παραμένει ένας λεπτός, ελαφρύς και παθητικά ψυχόμενος φορητός υπολογιστής.

Ο επεξεργαστής M3 διαθέτει 8 πυρήνες CPU, έως 10 πυρήνες GPU, έως 24GB ενοποιημένης μνήμης και μια πιο αποδοτική NPU 16 πυρήνων για μηχανική μάθηση και AI. Το νέο MacBook Air υποστηρίζει επίσης hardware-accelerated Ray Tracing και την τελευταία media engine της Apple με αποκωδικοποίηση AV1.

  • Παιχνίδια όπως το No Man's Sky τρέχουν έως και 60% ταχύτερα από το MacBook Air 13 ιντσών με το τσιπ M1.
  • Η βελτίωση μιας εικόνας με Τεχνητή Νοημοσύνη χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Super Resolution του Photomator είναι έως και 40% ταχύτερη από το μοντέλο 13 ιντσών με το τσιπ M1 και έως και 15x ταχύτερη για τους χρήστες που δεν έχουν αναβαθμίσει σε Mac με Apple silicon.
  • Η εργασία στο Excel είναι έως και 35% ταχύτερη από το μοντέλο 13 ιντσών με το τσιπ M1 και έως και 3x ταχύτερη για τους χρήστες που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Mac με Apple silicon.
  • Η επεξεργασία βίντεο στο Final Cut Pro είναι έως και 60% ταχύτερη από το μοντέλο 13 ιντσών με το τσιπ M1 και έως και 13x ταχύτερη για τους χρήστες που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Mac με Apple silicon.
  • Σε σύγκριση με έναν φορητό υπολογιστή PC με επεξεργαστή Intel Core i7, το MacBook Air προσφέρει έως και 2 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα απόδοσης, έως και 50 % ταχύτερη περιήγηση στο διαδίκτυο και έως και 40% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Εκτός από την ταχύτερη απόδοση, ο επεξεργαστής M3 προσθέτει υποστήριξη για Wi-Fi 6E και τη δυνατότητα εξόδου της εικόνας σε δύο εξωτερικές οθόνες. Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση: δύο εξωτερικές οθόνες μόνο όταν το καπάκι του laptop είναι κλειστό. Κατά τα άλλα, το MacBook Air με τον επεξεργαστή M3 είναι πανομοιότυπο με τον προκάτοχό του. Εκτός από τα δύο μεγέθη οθόνης, μπορείτε να επιλέξετε τέσσερα διαφορετικά χρώματα πλαισίου: midnight, starlight, space gray και silver.

[Apple]

Loading