Need for Speed: The Run, από σήμερα στα καταστήματα!

Need for Speed: The Run

Ετοιμαστείτε να αγωνιστείτε για την ίδια σας τη ζωή, σε μια αγωνιώδη καταδίωξη από τη δυτική ως την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, οδηγώντας από το Golden Gate μέχρι το Empire State Building, στο Need for Speed: The Run που κυκλοφορεί από σήμερα στα καταστήματα από την Electronic Arts.

Με τη συμμετοχή γνωστών σταρ, όπως η Christina Hendricks του «Mad Men» και ο Sean Faris από το «Never Back Down», καθώς και τα μοντέλα Irina Shayk και Chrissy Teigen του Sports Illustrated Swimsuit 2011, το νέο Need for Speed μεταφέρει τον παίκτη σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, γνωστού ως "The Run".

Με ένα ποσό $25 εκατ. να διακυβεύεται, ο παίκτης βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ως Jack Rourke και οδηγεί για απίστευτα χιλιόμετρα από το San Francisco ως τη Νέα Υόρκη αντιμετωπίζοντας 200 ακόμα οδηγούς, ενώ προσπαθεί να αποφύγει τους αστυνομικούς και τη μαφία, που τον καταδιώκουν.

Ο Jason DeLong, Executive Producer του Need for Speed: The Run δήλωσε:

"Αυτό είναι το εκτενέστερο, ταχύτερο και πιο επικίνδυνο Need for Speed που έχει γίνει. Το παιχνίδι διατηρεί τη συναρπαστική δράση που χαρακτηρίζει τη σειρά, ενώ ξεχωρίζει για το απίστευτο θέαμα που προσφέρουν οι συμμετέχοντες σταρ"

Και η δράση φυσικά δεν σταματά μόλις ο παίκτης περάσει τη γραμμή του τερματισμού στη Νέα Υόρκη. Το Need for Speed: The Run προσφέρει μια εθιστική πρόκληση και έντονα ανταγωνιστικό multiplayer. Στον τελευταίο αυτό τίτλο επιστρέφει ξανά το Autolog, που επιτρέπει την παροχή feedback της απόδοσης του παίκτη λεπτό προς λεπτό, εξασφαλίζοντας ότι ο παίκτης παραμένει ανταγωνιστικός απέναντι στους φίλους, τους εχθρούς και τους online ανταγωνιστές τους.

Ο μηχανισμός Frostbite 2 καθιστά εφικτό το expansive vistas και το απίστευτα ρεαλιστικό περιβάλλον. Ο μηχανισμός DICE game, που συνέβαλλε και στη ρεαλιστική απόδοση των πεδίων μάχης στο Battlefield 3, προσφέρει τη δυνατότητα για την αποτύπωση συναρπαστικών σκηνών αγώνων, όπως οι ολισθηρές πλαγίες του Independence Pass, με τα πιο εντυπωσιακά οχήματα, όπως η νέα Porsche Carrera S και η Lamborghini Aventador.

Το Need for Speed: The Run αποτελεί τη 18η συνέχεια της σειράς, που ξεκίνησε το 1994 και έχει πουλήσει περισσότερα από 115 εκατ. αντίτυπα, αποφέροντας έσοδα πάνω από $1 δισ. και είναι διαθέσιμο από τις 18 Νοεμβρίου για Xbox 360, PS3, PC, Wii και Nintendo 3DS.


Need for Speed The Run - Golden Gate to the... by eagreece

Loading