Neptune Duo: Ένας συνδυασμός smartwatch-smartphone που διαφέρει απ' όλα [Video]

neptune_duo

Είναι δεδομένο ότι έχουμε μπει στην εποχή των φορετών συσκευών και βλέπουμε τις εταιρείες να ποντάρουν στην αγορά των smartwatches, αλλά μέχρι στιγμής όλες ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία για τις προτάσεις τους, δηλαδή το smartwatch να λειτουργεί κυρίως ως συμπληρωματική συσκευή του smartphone. Ωστόσο, μια νέα startup αποφάσισε να δει το ζήτημα από διαφορετική σκοπιά.

Η Neptune παρουσιάζει, λοιπόν, το Neptune Duo, ένα πακέτο που περιλαμβάνει ένα smartwatch (Neptune Hub) και μια συμπληρωματική οθόνη 5'' (Neptune Pocket) για streaming του περιεχομένου από το πρώτο.

Το Neptune Hub διαθέτει quad-core επεξεργαστή, WiFi, Bluetooth, NFC, 4G, μπαταρία 1000mAh και χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android Lollipop, ενώ το Neptune Pocket είναι ουσιαστικά μια οθόνη 5'' με μπαταρία 2800mAh και κάμερες 8MP/2MP.

Η εταιρεία δέχεται παραγγελίες, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε στάδιο concept, και κοστολογεί το Neptune Duo στα $798, αλλά προσφέρει και πακέτα προ-πληρωμής με έκπτωση έως $300. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει γνωστή.

[via]

Loading