Netflix: Ξαφνική αύξηση στις τιμές των συνδρομών και στην Ελλάδα [UPDATE]

Η συνδρομητική υπηρεσία Netflix έχει κερδίσει πάρα πολλούς φίλους και στη χώρα μας, ειδικά τους τελευταίους μήνες με την προσθήκη ελληνικών υπότιτλων στην πλειοψηφία των τηλεοπτικών εκπομπών και των ταινιών που προσφέρει. Σήμερα, όμως, η εταιρεία προχώρησε σε ξαφνική αύξηση των συνδρομών για τα τρία διαφορετικά πακέτα της (kudos για την ενημέρωση στον φίλο Μάνο).

Η Netflix δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά αν επισκεφθείτε την ειδική υποσελίδα με τα συνδρομητικά πακέτα, θα διαπιστώσετε τις παρακάτω αλλαγές:

  • Βασικό πακέτο για παρακολούθηση σε 1 οθόνη από €7.99 -> €8.99
  • Τυπικό πακέτο για παρακολούθηση σε 2 οθόνες ταυτόχρονα και σε ποιότητα HD από €9.99 -> €11.99
  • Premium πακέτο για παρακολούθηση σε 4 οθόνες ταυτόχρονα και σε ποιότητα 4K από €11.99 -> €13.99

UPDATE (16:25)

Μόλις λάβαμε απάντηση από την κ.Θωμάτου, εκπρόσωπο της Netflix στην Ελλάδα και σας την παραθέτουμε:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχει γίνει αλλαγή στις τιμές των πακέτων συνδρομών, αλλά πρόκειται για ένα test!

Πιο συγκεκριμένα, αν συνεχίζατε τη διαδικασία νέας εγγραφής στην υπηρεσία, η πλατφόρμα θα σας επέστρεφε στην προηγούμενη χαμηλότερη τιμή του πακέτου (και θα σας χρέωνε αντίστοιχα). Αυτή την περίοδο το Netflix διεξάγει μία έρευνα σε επιλεγμένες χώρες, προκειμένου να «ψυχογραφήσει» τους χρήστες σε σχέση με την αξία που προσδίδουν στην υπηρεσία.

Δεν θα δουν όλες οι οθόνες αυτές τις «νέες» τιμές και, όπως προανέφερα, όσοι τις δουν, αν αποφασίσουν να ολοκληρώσουν την εγγραφή θα δουν ως τελική τιμή χρέωσης την αληθινή ισχύουσα τιμή του πακέτου.

Όλα καλά, λοιπόν!

Loading