Νέες Friendship Pages στο Facebook με εμφάνιση Timeline και δυνατότητα διαμοιρασμού

Παρά τις πολλές αντιδράσεις, όλοι έχουμε αναγκαστεί να χρησιμοποιούμε το Timeline προφιλ στο Facebook (όχι που δε θα το δεχόμασταν...) και φυσικά η εταιρεία συνεχίζει να προσθέτει νέες λειτουργίες, με νεώτερη αυτή που αφορά τις Friendship Pages, τις σελίδες που δείχνουν συγκεντρωτικά την κοινή πορεία μας με κάποιον φίλο (φωτογραφίες, κοινά likes, σχόλια κλπ.).

Facebook New Friendship Page

Για όσους δεν έχετε παρατηρήσει ποτέ τις συγκεκριμένες σελίδες, αρκεί να μπείτε στο προφίλ ενός φίλου σας και να πατήσετε το βελάκι δίπλα από την επιλογή Messages και στη συνέχεια "See friendship". Από τώρα και στο εξής, σταδιακά θα βλέπετε τις σελίδες αυτές ως κοινό χρονολόγιο με τον φίλο/φίλη που έχετε επιλέξει, όπως φαίνεται και στο παραπάνω screenshot.

Οι νέες Friendship Pages θα αρχίσουν να "χτίζονται" αρχικά για αυτούς που έχουν δηλώσει ονομαστικά την κατάσταση τους (In a Relationship, Married κλπ.), αλλά αργότερα θα έχουν την ίδια εμφάνιση και για τις υπόλοιπες φιλίες, με επιλογή "Share Friendship" για να μοιράζεστε τη χαρά σας με τους υπόλοιπους (sic)...

[Facebook]

Loading