Nike+ Fuelband: To έξυπνο βραχιολάκι που σε κρατάει fit

Η τελευταία δημιουργία της Nike είναι ένα έξυπνο βραχιολάκι με την ονομασία Nike+ FuelBand, σχεδιασμένο να παρέχει στο χρήστη πληροφορίες για τις φυσικές του δραστηριότητες, όποιες κι αν είναι αυτές. Βασισμένο στην τεχνολογία του Nike+, το Nike+ FuelBand δεν προορίζεται μόνο για το τρέξιμο, αλλά καταγράφει όλη τη δραστηριότητα του χρήστη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κάνοντας χρήση επιταχυνσιόμετρου, το FuelBand καταγράφει τα βήματα, το χρόνο και τις θερμίδες σου για να υπολογίσει μια ειδική μονάδα μέρησης που ονομάζει NikeFuel. Πρακτικά, όσο πιο δραστήριος είσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας σου, τόσο περισσότερο NikeFuel κερδίζεις.

Τα δεδομένα σου μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή από την οθόνη του Nike+ FuelBand, από το iPhone/iPad σου κατεβάζοντας την αντίστοιχη εφαρμογή ή εναλλακτικά από τον υπολογιστή σου συνδέοντάς το μέσω USB.

Επιπλέον, μπορεις να θέτεις ημερήσιους στόχους σχετικά με το πόσο δραστήριος θέλεις να είσαι ή το ποσό NikeFuel που θέλεις να επιτύχεις. Όσο πλησιάζεις τον επιθυμητό σου στόχο, το FuelBand σε ειδοποιεί με τα 20 LED φωτάκια του να μετατρέπονται σταδιακά από κόκκινα σε πράσινα.

To Nike+ FuelBand κυκλοφόρησε σήμερα για προπαραγγελίες στο αμερικανικό Nike Store στην τιμή των $149. Δείτε παρακάτω το promo video:


INTRODUCING THE NIKE+ FUELBAND

Loading