Super Mario 3D World, Smash Bros., Mario Kart 8, Zelda και όλα τα παιχνίδια της Nintendo από την E3 2013 [Videos]

Η Nintendo δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την E3 2013, αλλά μετά από αυτά που είδαμε προηγουμένως για τα Xbox One και PlayStation 4, μάλλον θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να ανταγωνιστεί σε τίτλους τα “θηρία” των Microsoft και Sony.

super_mario_3d_world_e3-2013

Παρόλα αυτά, πρόκειται για μια εταιρεία που δεν το βάζει κάτω και μάλιστα ανακοίνωσε αρκετά νέα καλούδια για τους πιστούς φίλους της, όπως Super Mario 3D World, Legend of Zelda: A Link Between Worlds, Mario Kart 8 και πολλά άλλα που θα δείτε παρακάτω:

Super Mario 3D World

Θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο για το Wii U.

mario_kart_8_e3-2013

Mario Kart 8

Θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2014 για το Wii U.

legend_of_zelda_a_link

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο για το Nintendo 3DS.

legend_of_zelda_wind_waker

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο για το Wii U.

super_smash_bros

Super Smash Bros.

Θα κυκλοφορήσει για Nintendo 3DS και Wii U.

pokemon

Pokemon X&Y

Θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου για Nintendo 3DS.

donkey_kong_country

Donkey Kong Country Tropical Freeze

Θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο για το Wii U.

bayonetta_2

Bayonetta 2

Θα κυκλοφορήσει το 2014 για το Wii U

mario_luigi_dream_team

Mario & Luigi Dream Team

Θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου για το Nintendo 3DS

yoshi_new_island

Yoshi’s New Island

Θα κυκλοφορήσει το 2014 για το Nintendo 3DS.

pikmin

Pikmin 3

Θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου για το Wii U.

the_wonderful_101

The Wonderful 101

Θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου για το Wii U.

sonic_lost_world

Sonic: Lost World

Θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους για Wii U.

super_luigi

Super Luigi U

Θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου για το Wii U.

shin_megami

Shin Megami Tensei IV

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Gaming, Nintendo and tagged , . Bookmark the permalink.
 • Τζουμαρου

  Πλέον έχει χαθεί από το site και ο μανδύας της “αντικειμενικότητας”

  Μετά το απαράδεκτο φιασκό του XBOX One και την καλύτερη παρουσίαση αλλά πάλι γκρι του PS4, λέτε όλα τα ανωτέρω για την ninty?

  Παρακαλώ στοιχειοθετήστε το “θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια σε τίτλους”, αλλιώς stop feeding the fanboys. Απλα…

  Θέλετε μήπως να βάλουμε κάτω τα αντίτυπα των εν λόγω games?

 • ChrisElp

  Αγαπητέ,

  Προσωπικά ακολουθώ τη Nintendo από το πρώτο GameBoy και είμαι λάτρης του Wii, έχοντας ξοδέψει ατέλειωτες ώρες σε Super Mario και Zelda.

  Παρόλα αυτά, δυστυχώς η Nintendo έμεινε πολύ πίσω από τις Sony-Microsoft, κάτι που αποδεικνύεται από τον τραγικό (σύμφωνα με τα λεγόμενα στελεχών της εταιρείας) αριθμό πωλήσεων του Wii U μέχρι σήμερα.

  Επίσης, για να στοιχειοθετήσω όπως αναφέρεις, ήδη πολλά μεγάλα studios έχουν ανακοινώσει ότι ΔΕΝ θα κυκλοφορήσουν τίτλους τους για το Wii U (τρανό παράδειγμα το FIFA 14).

  Το Wii U θα κλείσει έναν χρόνο ζωής όταν θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τα PlayStation 4 και Xbox One, και δυστυχώς πληρώνει το γεγονός ότι δεν υπήρξε ικανοποιητικός αριθμός hardcore games για να στηρίξουν την κονσόλα όλο αυτό το διάστημα, κάτι που παραδέχεται η Nintendo και μάλιστα ρίχνει το φταίξιμο για τις χαμηλές πωλήσεις στους συνεργάτες της.

  Αν επαληθευτούν οι υποσχέσεις των Microsoft-Sony, τότε οι δύο νέες παιχνιδοκονσόλες θα ξεκινήσουν την πορεία τους συνοδευόμενες άμεσα από μεγάλη ποικιλία τίτλων, με αποτέλεσμα να αποκτούν σημαντικό προβάδισμα απέναντι στο Wii U.

  Ελπίζω να σε κάλυψα και είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε παρατήρηση

  Καλή συνέχεια!

 • Τζουμαρου

  Καταρχήν κανείς δεν είπε πως το wii u πουλάει τρελλά. Με αυτά τα games και χωρίς price cut θα πάνε στο θεό πάντως οι πωλήσεις. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα νούμερα που σταθερά και επί 30+ χρόνια πουλάνε αυτοί οι τίτλοι. System sellers by far.

  Επίσης μη βασίζεσαι σε fanboy-ίστικες δηλώσεις ότι “Δε θα βγάλουμε το τάδε game σε wii u”. Να σου θυμίσω πόσες από αυτές ανακλήθηκαν; Βλ COD Ghosts κλπ.

  Αναφορικά με τα hardcore games παρακαλώ διευκρίνισέ μου ποια κατηγορία games είναι, καθώς ποτέ δεν κατάλαβα, παρότι ασχολούμε ενεργά με το gaming από 1986. Είναι δηλαδή plattform/action/adventure/sport κλπ;

  Μη ξεχνάς το σοκ και δέος στην περσυνή Ε3 με το πλήθος των τίτλων που ανακοινώθηκαν για wii u. Τα ίδια με ps4+xbox one λέγαμε, το πιο πλήρες launch κλπ. Πες μου ένα game που λείπει από wii u τώρα. Δεν είναι μόνο θέμα τίτλων. Εϊναι κυρίως θέμα χρημάτων

  Οι εποχές είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικές και αγορές και πωλήσεις δεν κάνουν ούτε τα like ούτε τα posts, αλλά ο κόσμος που είναι στα όρια του και όχι μόνο στην Ελλάδα. Εξάλου είμαστε μια μικρή κουκίδα στον παγκόσμιο χάρτη πωλήσεων.
  Ακόμα όμως και εμένα πχ να πάρουμε σαν παράδειγμα έχω ΧΒΟΧ360 (Χ2 το ένα red ring of death..), ps3 και 2 wii. Τώρα πήρα το wii u με κάρτα και ακόμη το χρωστάω. Τίτλους λίγους αλλά τους έχω λιώσει. Όπως όταν είμασταν μικροί και δημιουργήσαμε όλες αυτές τις gaming αναμνήσεις μας!

 • Pingback: Super Smash Bros., έρχεται στις 3 Οκτωβρίου με πολλούς νέους χαρακτήρες [Videos]()