Nintendo NX: Είναι σημαντικά πιο ισχυρό από το PlayStation 4 σύμφωνα με διάφορες πηγές

nintendo_nx_rumors

Μέσα στο 2016 περιμένουμε να δούμε τη νέα παιχνιδοκονσόλα της Nintendo με κωδική ονομασία NX, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφορία ή έστω ένδειξη για το τι να περιμένουμε. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαρροές σχετικά με τις προθέσεις της εταιρείας και τις προδιαγραφές της κονσόλας.

Οι νέες πληροφορίες έρχονται από το forum Neogaf με διαβάθμιση T4 (δηλαδή υπάρχει υποστήριξη από ικανοποιητικό αριθμό διαφορετικών πηγών) και αφορούν την απόδοση των CPU/GPU (επεξεργαστής, γραφικά) και της μνήμης RAM. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι το Nintendo NX είναι σημαντικά πιο ισχυρό από το PlayStation 4 σε όλους τους τομείς. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι δεν αναφέρεται μοντέλο επεξεργαστή, χρονισμός πυρήνων και ποσότητα μνήμης RAM, αλλά η διαφορά της CPU υπολογίζεται σε 15-30%.

Εξάλλου, επιβεβαιώνεται η ανάπτυξη ολοκαίνουργιου Zelda και Smash Bros. 4, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανή η νέα έκδοση Mario Maker και Splatoon.

Εξυπακούεται ότι κρατάμε μικρό καλάθι για τα προαναφερθέντα, ωστόσο, ανοίγουμε μια πόρτα ενημέρωσης για το Nintendo NX και περιμένουμε πιο ακέραιες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[via]

 

Loading