Nintendo Switch: Ξεπέρασε το 1.5 εκατ. πωλήσεις μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες κυκλοφορίας

Εξαιρετική η εκκίνηση του Nintendo Switch σε παγκόσμιο επίπεδο και φαίνεται ότι η εταιρεία καταφέρνει με την πρωτοποριακή παιχνιδοκονσόλα της να διορθώσει τα κακώς κείμενα του Wii U. Σύμφωνα με μια νέα ανάλυση της SuperData, έχουν ήδη πωληθεί περισσότερα από 1.5 εκατ. κονσόλες μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες κυκλοφορίας.

Το 1/3 των πωλήσεων έχει καταγραφεί στις ΗΠΑ, με 500.000+ τεμάχια και ακολουθεί η Ιαπωνία με 360.000+, ενώ οι υπόλοιπες αφορούν τις υπόλοιπες χώρες όπου διατίθεται το Nintendo Switch. Ειδικά για τις ΗΠΑ, οι πωλήσεις είναι κατά 20% μεγαλύτερες από αυτές του Wii U και σημαντικά υψηλότερες από αυτές των Xbox 360 και PS3.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι σχεδόν το 90% των αγοραστών έχει φροντίσει να προμηθευτεί και το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι είναι πόλος έλξης για πολλούς υποψήφιους αγοραστές. Υποθέτουμε ότι ο ρυθμός πωλήσεων θα εμφανίσει μια κάποια πτώση τις επόμενες εβδομάδες, αλλά θα αυξάνεται με την κυκλοφορία των νέων τίτλων, όπως το Mario Kart 8 Deluxe (28 Απριλίου) και το Super Mario Odyssey (Q4 2017).

[via]

Loading