Nintendo Virtual Console με τίτλους NES/SNES για το Wii U, νέα παιχνίδια και υπηρεσία TVii σύντομα στην Ευρώπη [Videos]

Ο πρόεδρος της Nintendo, Satoru Iwata, αποκάλυψε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στην εκδήλωση Nintendo Direct, αφού πρώτα απολογήθηκε για το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκαν νέα παιχνίδια για την παιχνιδοκονσόλα Wii U στις αρχές του 2013, λέγοντας ότι ήταν απαραίτητος ο επιπλέον χρόνος για να βελτιωθεί το gameplay.

Wii U Virtual Console

Τελικά, τα νέα παιχνίδια για το Wii U θα αρχίσουν να έρχονται από τις 22 Μαρτίου, με πρώτο το Monster Hunter 3 Ultimate, ενώ λίγο αργότερα θα κυκλοφορήσουν τα LEGO City Undercover και The Wonderful 101. Επίσης, υποσχέθηκε ότι στην E3 2013 θα παρουσιαστούν τα νέα 3D Mario, Yoshi και Mario Kart. Δείτε παρακάτω trailers των Zelda: The Wind Waker HD, Monolith, Fire Emblem και Bayonetta 2.

Συνεχίζουμε με την υπηρεσία Virtual Console, η οποία θα λανσαριστεί την άνοιξη με firmware update για να επιδιορθωθούν προβλήματα απόδοσης του Wii U. Η υπηρεσία θα περιλαμβάνει κλασικά παιχνίδια των NES και SNES επανασχεδιασμένα για το Wii U, τα οποία θα μπορούν να τρέξουν απευθείας στο τηλεχειριστήριο GamePad! Επίσης, σύντομα θα προστεθούν και τίτλοι από το GameBoy Advance.

Wii U Virtual Console Prices

Να σημειωθεί ότι όσοι είχαν αγοράσει τίτλους από την υπηρεσία Virtual Console του Wii, θα πρέπει να τους αγοράσουν και πάλι στην αντίστοιχη υπηρεσία του Wii U, αλλά με μεγάλη έκπτωση (τίτλοι NES με €0.99 και τίτλοι SNES με €1.49). Ακόμη, για τον εορτασμό της 30ης επετείου του Famicon, η Nintendo θα προσφέρει ένα παιχνίδι της υπηρεσίας Virtual Console σε τιμή €0.30 μέχρι τον Ιούλιο. Για κάθε μήνα θα είναι τα παρακάτω:

  • Ιανουάριος: Balloon Fight
  • Φεβρουάριος : F-Zero
  • Μάρτιος: Punch Out! Featuring Mr. Dream
  • Απρίλιος: Kirby's Adventure
  • Μάιος: Super Metroid
  • Ιούνιος: Yoshi
  • Ιούλιος: Donkey Kong

Τέλος, η υπηρεσία Nintendo TVii θα επεκταθεί και στην Ευρώπη όσο το δυνατόν συντομότερα.

[via SlashGear]

Loading