Nintendo Wii U: Τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας

Η εκδήλωση της Nintendo ξεκινά σήμερα στις 17:00 για να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του Wii U στην Ευρώπη, αλλά η εταιρεία έκανε την αρχή για την αγορά της Ιαπωνίας.

Wii U

Συγκεκριμένα, το Nintendo Wii U θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου σε δύο εκδόσεις, μία σε λευκό χρώμα με 8GB αποθηκευτικό χώρο, ένα GamePad με οθόνη αφής και καλώδιο HDMI, η οποία θα κοστίζει 26250 Yen (περίπου €260), ενώ η μαύρη έκδοση θα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 32GB, ένα GamePad, καλώδιο HDMI και φορτιστή-βάση για το GamePad, σε τιμή 31500 Yen (περίπου €315).

Ακόμη, η αγορά ενός επιπλέον τηλεχειριστηρίου GamePad θα κοστίζει 13440 Yen (περίπου €130), ενώ τα τηλεχειριστήρια Wii U Pro (παρόμοια με αυτά του Xbox) θα κοστίζουν 5040 Yen (περίπου €50). Τα παιχνίδια που θα συνοδεύσουν το Wii U στην πρεμιέρα είναι το New Super Mario Bros. 2 και το NintendoLand.

Να σημειωθεί ότι όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Wii στην Ιαπωνία (Δεκέμβριος 2006), λανσαρίστηκε και στην Ευρώπη μετά από μερικές ημέρες και στις ίδιες περίπου τιμές. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε το Wii U στα μέσα Δεκεμβρίου και στις τιμές που είδαμε παραπάνω.

Θα πληρώνατε τα παραπάνω χρήματα για τη νέα παιχνιδοκονσόλα της Nintendo;

[via NintendoLife]

Loading