Nokia 3, Nokia 5 και νέα έκδοση του θρυλικού Nokia 3310 έρχονται στο MWC 2017

Σειρά του Evan Blass να ασχοληθεί με την HMD Global και τα νέα Nokia smartphones, με τον διάσημο leaker να αποκαλύπτει ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει δύο νέα Android smartphones και ένα featurephone - έκπληξη στο MWC 2017, ενώ θα υπάρχει στην έκθεση και το Nokia 6 που σαρώνει σε πωλήσεις στην Κίνα.

Τα δύο νέα Android smartphones θα είναι τα Nokia 3 και Nokia 5, αμφότερα με entry-level τεχνικά χαρακτηριστικά και πολύ προσιτές τιμές, γεγονός που αποδεικνύει ότι η εταιρεία θέλει να πατήσει πρώτα σε αυτή την κατηγορία και αργότερα να "χτυπήσει" με high-end συσκευές.

Το Nokia 5 αναμένεται ότι θα διαθέτει οθόνη 5.2'' HD (1280 x 720), επεξεργαστή Snapdragn 430, 2GB RAM, κάμερα 12MP και λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat με custom UI, με τη τιμή του να υπολογίζεται στα €199. Το Nokia 3 θα είναι ακόμα πιο entry-level με τιμή €149.

 

Σε ό,τι αφορά το featurephone-έκπληξη, η HMD Global φέρεται ότι ετοιμάζει μια νέα έκδοση του θρυλικού Nokia 3310, το οποίο πούλησε περισσότερα από 100 εκατ. τεμάχια στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και παραμένει σημείο αναφοράς για την αντοχή, την αξιοπιστία και την αυτονομία του. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα χαρακτηριστικά του, αλλά η τιμή του υπολογίζεται ότι δεν θα ξεπερνά τα €60.

[via]

 

 

Loading